ساخت پایگاهی اینترنتی برای معرفی محصولات و خدمات و ارتباط راحتتر با مشتریان را وبدیزاین (Web-Design) یا طراحی وبسایت میگویند. تمرکز ساخت سایت روی جنبههای نرمافزاری و تجربه کاربران است. این دو مورد روی قیمت طراحی سایت تأثیر گذارند.
تا قبل از سال 2010 طراحی وبسایت عموماً برای مرورگرهای دسکتاپ صورت میگرفت اما اکنون به دلیل استفاده همه افراد از گوشیهای موبایل و تبلتها، طراحان توجه ویژهای را روی قابلیت ریسپانسیو (نمایش کامل و صحیح صفحه سایت روی مرورگرهای تلفن همراه) هنگام طراحي وب سايت ها دارند.
در طراحی سایت فروشگاهی باید به ظاهر و چیدمان صفحه (مثلاً رنگها، فونتها و تصاویر مورداستفاده و …) نیز بهاندازه زیرساختهای وبسایت توجه کرد. بسیاری از طراحان، سادگی را یکی از نقاط قوت طراحي وب سايت فروشگاهی میدانند، چرا؟! زیرا توجه افراد در سایتهای فروشگاهی باید به سمت محصولات جذب شود نه طراحیهای عجیبوغریب! طراحی سایت فروشگاهی شلوغ، حواس مشتریان را از محصولات و خدمات پرت میکند. قیمت طراحي وب سايت های شلوغ نسبتاً زیادتر از انواع ساده آنهاست، بنابراین با انتخاب قالبهای ساده قادر به صرفهجویی در هزینههایتان نیز هستید.
روشهای زیادی برای طراحي وب سايت تخصصی وجود دارد، در ادامه دو مورد از بهترین روشها را با شما مطرح میکنیم:
اولین سؤالی که هنگام سفارش طراحی سایت تخصصی به ذهن شما میرسد این است: «چه راههایی برای طراحی وبسایت تخصصی وجود دارد؟ مزایا و معایب استفاده از این روشها چیست؟» خب برای ساخت سایت دو راه اصلی وجود دارد: طراحي وب سايت با روشهای کدنویسی یا طراحی وبسایت با سیستمهای مدیریت محتوا (CMS).
سایتهایی که با استفاده از زبانهای خاص، کدنویسی شدهاند تنوع بیشتری دارند. اگر شما قصد طراحي سايت فروشگاهی، دانلود فیلم، بازیهای آنلاین و … دارید، پیشنهاد ما برای ساخت سایت مجهزتر و پیشرفتهتر، استفاده از روش کدنویسی است.
انتخاب بهترین زبان برای طراحي وب سايت غیرممکن است! انتخاب زبان کدنویسی مناسب، به سلیقه و تواناییهای طراح سایت بستگی دارد. گاهی یک زبان خاص مورد پسند گروهی از طراحان است درحالیکه همین زبان از نظر گروهی دیگر قابلقبول نیست! استفاده از زبان برنامهنویسی برای ساخت سایت مزایای زیر را دارد:
زبان سیشارپ توسط شرکت مایکروسافت بهمنظور ساخت سایت تحت ویندوز با هزینههای اقتصادی ارائه شد. وبسایتهای بزرگی مثل دیجیکالا با این زبان طراحی شدهاند.
حالا که با طراحی وبسایت از روش کدنویسی کاملاً آشنا شدید بهسراغ راههای آسانتر برای ساخت سایت فروشگاهی بریم. اگر هزینه طراحي سايت فروشگاهی شما برایتان مهم است در ادامه با من همراه باشید.
HTML در واقع یک زبان نشانهگذاری است ولی همه آن را بهعنوان زبان کدنویسی طراحي وب سايت میدانند. در سال 1991 تیم برنرزلی، اولین وبسایت را با استفاده از این زبان نوشت. در ابتدا رابط کاربری وبسایت تیم بسیار ساده بود اما با گذشت زمان امکانات بیشتری به آن اضافه شد. در سال 2010 نسخه پنجم این زبان طراحی سایت با قابلیت واکنشگرا بودن (ریسپانسیو) ساخته شد. قیمت طراحي سايت با زبان HTML بسیار مناسب است.
زبان CSS تکمیلکننده زبان HTML است. کنسرسیوم بینالمللی شبکههای جهانی وب برای حل مشکلات موجود در زبان HTML، این زبان طراحي سايت را عرضه کرد. با استفاده از این زبان شما فقط با یک کلیک، قادر به اعمال تغییرات مدنظرتان روی تمامی صفحات وبسایت خود هستید! بگذارید مثالی بزنم:
یک هفته بعد از طراحي سايت تان، تصمیم به تغییر فونت تمام صفحاتش میگیرید. در زبان HTML این تغییرات باید روی هر صفحه بهطور جداگانه اعمال شود، ولی با کمک زبان CSS فقط با یک کدنویسی خاص، فونت همه صفحات سایتتان تغییر میکند.
در ابتدا لازم است بگوییم زبان JavaScript با زبان Java متفاوت است. JavaScript زبانی برای نوشتن اسکریپت ولی Java یک زبان ساخت سایت کامل و منحصربهفرد محسوب میشود. کمپانی Netscape برای ساخت جلوههای گرافیکی خاص (مثل اسلایدر، صفحات متحرک، افکت متنها و …) این زبان را ارائه کرد.
رتبه سئو سایتهای سنگین به علت زمان زیاد بارگذاری معمولاً افت زیادی میکند، بنابراین استفاده از زبان JavaScript برای طراحي سايت (به دلیل کدهای سنگین) دیگر مثل سابق محبوب نیست. قیمت طراحی سایت با زبان جاوا اسکرپیت معمولاً از زبان جاوا کمتر است.
شرکت sun Microsystems با تولید زبان ساخت سایت Java با شعار «یکبار طراحی کن، تا ابد استفاده کن» تحولی در دنیای طراحي سايت ایجاد کرد. ساخت سایت های بزرگی مثل eBay ،YouTube ، آمازون و لینکدین با زبان Java صورت گرفته است. قیمت طراحي سايت با جاوا به علت امکانات زیاد این زبان بسیار زیاد است. در ابتدا تمرکز زبان جاوا فقط روی طراحي وب سايت بود اما امروزه اکثر زبانهای طراحی وبسایت در ساختارشان از زبان Java الهام گرفتهاند.
آقای راسموس لردورف در سال 1998 زبان PHP را برای ساخت سایت های سرور ساید ارائه کرد. از آن زمان تا کنون 5 نسخه جدید از این زبان طراحي سايت ساخته شده است. این زبان زمان بارگذاری سایت را بهطور چشمگیری افزایش میدهد، زیرا متنباز و سمت سرور است. W3TECH میگوید: «حدود 78 درصد از طراحی وبسایت ها با کمک زبان PHP است.» سایتهای بزرگی مثل فیسبوک و ویکیپدیا با این زبان طراحی شدهاند.
شرکت مایکروسافت در سال 1993 زبان طراحی سایت ASP را برای سرورهای میزبان وب ویندوزها ارائه کرد. هدف مایکروسافت طراحی زبانی برای ساخت سایت های پیچیده و با امکانات زیاد بود. فقط متخصصان این زبان قادر به استفاده از آن هستند، بنابراین قیمت طراحي وب سايت با زبان ASP زیاد است
سیستمهای مدیریت محتوا (وبسایتهای طراحی سایت تخصصی رایگان)، درواقع مجموعهای از کدها و قالبهای آماده، نوشته شده با زبانهای بالا هستند. استفاده از این کدهای آماده مزایا و معایبی دارد که در ادامه میبینید:
سیستمهای طراحی وبسایت انواع مختلفی دارند:
مت مولنوگ در سال 2003 این سیستم طراحی وب سایت را معرفی کرد. ساخت سایت فروشگاهی با سیستم وردپرس فقط چند دقیقه زمان میبرد. وردپرس با زبان PHP ساخته شده و سیستمی متنباز است. این سیستم در ابتدا فقط برای طراحی وبلاگهای کوچک استفاده میشد اما با گذر زمان پیشرفت کرد و اکنون بهعنوان محبوبترین سیستم طراحی وبسایت در دنیا معرفی میشود. در سال 2020 طبق تحقیقات انجام شده حدود 33 درصد از کل طراحی وبسایت های دنیا با سیستم وردپرس انجام شده است.
سیستم وردپرس به شما توانایی طراحی وبسایت به 63 زبان زنده دنیا را میدهد! طبق تحقیقات انجام شده ماهیانه در سراسر دنیا حدود 40 میلیون پست از سایتهای طراحی شده با وردپرس به اشتراک گذاشته میشوند! این سیستم محبوب مزایای زیر را دارد:
این سیستم در سال 2001 وارد بازار شد (قبل از معرفی سیستم وردپرس) و با عرضه وردپرس رقیبی تازه پیدا کرد! سیستم جوملا نیز مانند وردپرس کاملا رایگان و متنباز است. این سیستم با زبان PHP نوشته شده و بعد از وردپرس محبوبترین سیستم برای طراحي سايت فروشگاهی است. کار با سیستم جوملا بهدلیل محیط کاربری پیچیدهاش کمی سخت است. قیمت طراحي وب سايت با جوملا به دلیل سختی محیط کاربریاش کمی بالاست!
سیستم طراحی وبسایت دروپال بهعلت قابلیت توسعه دادن قالبها مورد توجه طراحان حرفهای سایتها قرار گرفته است. هنگام طراحی وب سایت با دروپال شما قادر به تغییر قالبها با نوشتن کدهای جدید هستید. این سیستم بیشتر برای طراحي وب سايت فروشگاهی و شرکتهای بزرگ استفاده میشود. سرعت و امنیت بالا و قیمت مناسب طراحي وب سايت از ویژگیهای خوب این سیستم است.
این سیستم طراحي سايت به علت سادهسازی عملیات فروش محصولات مورد توجه فروشگاههای بزرگ قرار گرفته است. شما هنگام طراحی وبسایت با سیستم مجنتو برای شخصیسازی بیشتر سایتتان نیاز به دانش کدنویسی دارید.
حالا که با روشهای مختلف ساخت سایت تخصصی آشنا شدید، سؤالی مهم از شما داریم: «آیا میدانید سایتها به چند دسته تقسیم میشوند؟» اگر پاسخ این پرسش را نمیدانید به ادامه توجه کنید.
بهطورکلی سایتها به دو دسته تقسیم میشوند: استاتیک و داینامیک. این دو دسته هرکدام ویژگیهای متفاوتی دارند.
هنگام طراحی وبسایت استاتیک با کمک زبان HTML ، مدیر سایت تمام مطالب و محتواهای مدنظرش را به طراح وبسایت عرضه میکند تا همزمان با ساخت سایت، مطالب و محتواها نیز در آن قرار بگیرند. این سایتها بعد از اتمام طراحی، قابل تغییر نیستند و اگر صاحبان آنها نیاز به آپدیت مطالبش را داشته باشند باید با طراح اولیه آن تماس بگیرند!
اینگونه سایتها مناسب شرکتهای بزرگ با نیاز کم به تغییر مداوم در سیستم سایتشان هستند. رتبه سایتهای استاتیک در گوگل به دلیل بهروزرسانیهای کم، بسیار پایین است. کم بودن هزینه طراحی سایت فروشگاهی استاتیک از مزیتهای این وبسایتهاست! اما فراموش نکنید نگهداری و بهروزرسانی مطالب آنها هزینه زیادی دارد.
کدهای استفاده شده در هنگام ساخت سایت استاتیک، سبک هستند بنابراین سرعت بارگذاری این سایتها بسیار بالاست. در ادامه با هم بهسراغ سایتهای داینامیک برویم.
حدود 90 درصد از سایتهایی که ما امروزه با آنها کار میکنیم (مثل سایتهای خبری، فروشگاههای اینترنتی و …) از نوع داینامیک (پویا) هستند. برعکس سایتهای استاتیک، صاحبان سایتهای داینامیک قادر به ایجاد تغییرات موردنظرشان از طریق پنل مدیریت سایت هستند. هزینه طراحی وب سایت های داینامیک با زبانهای PHP و JavaScript به دلیل امکانات زیاد آنها معمولاً بالاست. با این تفسیرهای عالی حتماً شما هم به فکر طراحی وبسایت داینامیک افتادهاید اما این سایتها معایبی نیز دارند:
تا این قسمت با روشهای طراحي سايت (کدنویسی و سیستم مدیریت محتوا) و انواع سایتهای استاتیک و داینامیک آشنا شدید. در ادامه با ما باشید تا شما را با انواع طراحي سايت تخصصی مثل فروشگاهی، وکالت، ورزشی و … آشنا کنیم.
طراحي وب سايت تخصصی، نیازمند شناخت نکات مربوط به شغل افراد است. اول از همه به طراحي سايت وکالت میپردازیم.
برای نشان دادن برندتان استفاده از یک لوگو مخصوص در طراحي سايت وکالت ضروری است. میتوانید از پالت رنگی مربوط به لوگوی خود در طراحی وبسایت تان استفاده کنید. اینگونه اسم برند شما همیشه در ذهن افراد ماندگار میشود.
برای جذب مشتریان و گرفتن پروندههای جدید باید از طریق ارائه نمونه دستاوردهایتان اعتماد افراد را جلب کنید. مهارتها و تجربیاتتان را به رخ بکشید و قدرت خود را در حل مشکلات مردم نشان دهید!
اگر موکلان شما انتظار را دوست ندارند وگرنه حتماً بهصورت حضوری مراجعه میکردند! اگر از طریق سایت برای دسترسی به شما اقدام کردهاند، بهتر است قسمتی مخصوص فرم مشاوره قرار دهید تا مخاطبان با تکمیل آن هرچه زودتر شما را از مشکلاتشان مطلع کنند!
این صفحه یکی از مهمترین قسمتهای سایتهای وکالت است. موکلان گاهی نیازمند صحبت ضروری با شما هستند؛ بنابراین باید با ارائه اطلاعات تماستان در صفحه تماس با ما، همیشه در دسترس موکلان خود باشید.
طراحی سایت ورزشی برای باشگاهها این روزها بسیار محبوب شده است. بسیاری از جوانان ارتباط با سایر ورزشکاران یا مربیان خود در فضای مجازی را دوست دارند. هنگام طراحي وب سايت ورزشی به نکات زیر توجه کنید:
همیشه تیمهای ورزشی و باشگاههای متفاوت از لباسهایی با رنگهای مشخص برای سایتهایشان استفاده میکنند. اگر باشگاه شما رنگ خاصی ندارد، باید باتوجهبه اصول رنگشناسی در ساخت سایت از رنگهایی پرانرژی مثل قرمز و نارنجی استفاده کنید!
چرا افراد از سایتهای ورزشی بازدید میکنند؟ طبق تحقیقات، آقایان بین 25 تا 35 سال حدود 1 ساعت در ماه به دنبال یافتن زمان مسابقات ورزشی در وبسایتها هستند. با درنظرگرفتن این نکته هنگام طراحی سایت ورزشی، قراردادن قسمتی برای اطلاعرسانی زمان برگزاری مسابقات به افزایش بازدید آن کمک زیادی میکند.
یکی از مهمترین نکاتی که هنگام طراحي سايت ورزشی باید به آن توجه کنید جایگذاری قسمتی برای اطلاعرسانی آخرین اخبار در دنیای ورزش است. نمیتوانید تصور کنید چقدر بازدید سایت شما با این کار افزایش مییابد!
سایت شما باید مکانی برای اطلاعرسانی درباره باشگاهتان باشد. اطلاعاتی مثل:
پزشکان بزرگترین گروه نیازمند به ساخت سایت هستند! طراحی سایت پزشکی نیز نکات مخصوص به خودش را دارد:
یکی از اولین دلایل مراجعه بیماران به سایتهای پزشکی دریافت نوبت آنلاین است. سیستم نوبتدهی آنلاین هم برای پزشکان و هم برای بیماران مزیتهای زیادی دارد: در وقت و هزینه رفتوآمد بیماران صرفهجویی و از شلوغی مطلب پزشکان نیز جلوگیری میشود.
دومین مورد مهم برای طراحي سايت پزشکی، جایگذاری سیستم پرداخت آنلاین هزینه ویزیت است. اینگونه نوبت آنلاین گرفتهشده بیماران، قطعی میشود.
ارائه ویدئوهای جذاب از محیط کار و دستگاههای پیشرفته شما، باعث جلب اعتماد بیماران میگردد. یکی دیگر از مزایای ارائه ویدئو، افزایش زمان ماندن بیماران در سایت و درنهایت بهبود رتبه وبسایت شما میشود!
توجه به نکات استفاده از رنگ و تصاویر در طراحي سايت پزشکی بسیار مهم است. به موارد زیر دقت کنید:
تا اینجا با ساخت سایت تخصصی در سه حوزه مهم (وکالت، پزشکی و ورزشی) آشنا شدید اما طراحی سایت فروشگاهی مبحثی پیچیده و خواندنی است. در ادامه به این بحث میپردازیم.
قبل از سفارش طراحی سایت فروشگاهی باید به این سؤال مهم پاسخ دهید: «آیا شما صفحه مجازی دیگری برای عرضه محصولاتتان دارید؟» اگر از قبل صفحهای در شبکههای اجتماعی (مثل اینستاگرام) ساختهاید و مشتریان مخصوص خودتان را دارید، کارتان برای سفارش طراحی سایت فروشگاهی کمی آسانتر است.
اما اگر سایت شما اولین پایگاه ارتباطیتان با مخاطبان است، باید هنگام ساخت آن تدابیر خاصی برای جلب اعتماد مشتریان بهکار بگیرید. برویم در ادامه با مراحل طراحي وب سايت فروشگاهی آشنا شویم: (این مراحل برای طراحی وبسایت های دیگر نیز کاربرد دارند.)
طراحي وب سايت فروشگاهی (مثل هر وبسایت دیگری) مراحل مخصوصی دارد:
سفارش طراحی سایت فروشگاهی بدون کسب اطلاعات راجعبه رقیبان یا مشتریان و هدفگذاری برای فروشگاهتان کاری بیهوده است. در هنگام طراحي سايت فروشگاهی با تحقیق درباره رقبای خود، پاسخ این سؤالات را مییابید:
اما تحقیق درباره مشتریان مهمترین قسمت جمعآوری اطلاعات است:
بین تمام مراحل طراحی سایت فروشگاهی، بیشترین صرف زمان مخصوص این مرحله است. هدفگذاری و برنامهریزی از اتلاف انرژی، زمان و پول شما در آینده جلوگیری میکند.
ایجاد یک استراتژی خوب برای افزایش رتبه سئو سایت از مهمترین نکات برنامهریزی قبل از سفارش طراحی سایت است. کسب درآمد هدف طراحی وب سایت فروشگاهی شماست اما تا مشتری، سایتتان را در بین هزاران فروشگاه آنلاین پیدا نکند، نمیتوانید درآمدی کسب کنید. سئو رایگان سایت شما را به مخاطبان هدفتان معرفی میکند. برای این کار باید:
بعد از ایجاد استراتژی سئو نوبت به طراحی یک نقشه خوب برای سایت است. نقشه اولیه سایت به شما رابطهای کاربری و میزان آسانی یا سختی آنها را نشان میدهد. اولویتبندی صفحات مختلف (صفحه تماس با ما، درباره ما و …) مشخص و براساس کلمات کلیدی (که در مرحله قبل یافتید) بهینهسازی میشوند. در این مرحله تهیه یک چکلیست مختصر از نکات مهم هنگام سفارش طراحی سایت فروشگاهی، به شما برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در آینده کمک میکند.
حال که استراتژیهای سئو و نقشه سایت را مشخص کردید باید به محتواهای آن فکر کنید. در ابتدا راجعبه اولویتهای تولید محتوا برای محصولات مهمتر برنامهریزی کنید. این برنامه از سردرگمی شما در آینده (بعد از اتمام سفارش طراحی سایت فروشگاهی خود) جلوگیری میکند. فراموش نکنید مهمترین نکته، تعیین زمانبندی دقیق برای اتمام تولید محتواست. مطالبتان باید قبل از اتمام طراحی وبسایت تان آماده باشند.
بعد از مراحل تحقیقات و برنامهریزی زمان تماس به شرکت طراحی وبسایت و ارائه سفارش طراحی سایت فروشگاهیتان است!
سومین مرحله، طراحی ظاهر سایتتان (مثل قالب کلی سایت، طراحی منو و هدر و …) است. سختترین چالش این مرحله ایجاد تناسب بین اهداف و برنامههای انتخابی در مراحل قبل و ظاهر کلی سایت است. تمام المانهای سایت باید هدفی بهدنبال داشته باشند اما درنهایت نباید توجه مخاطبان را از مطالب اصلی دور کنند. برای طراحی هر صفحه از خودتان این سؤالات مهم را بپرسید:
وایرفریم طرحی اولیه از مکان قرارگیری عناصر و صفحات وبسایت است. هدف ساخت وایرفریم ارائه تصویری بصری از نمای کلی سایت پس از طراحی است. یک وایرفریم خوب باید پاسخگوی نیازهای مشتری و اهداف شرکت باشد. بعد از طراحی نمای کلی سایت به بخش رنگآمیزی آن میرویم!
حالا که میدانید جای هر المان در سایتتان کجاست و چه وظیفهای دارد باید آن را با رنگهایی زیبا، جذابتر سازید. برای مثال قسمتهای مهم را بولد (bold) و با رنگ قرمز توجه همه را به سمت آنها جلب کنید.
جذب مشتری تا حد زیادی به جذابیت سایت بستگی دارد. طراحی گرافیک سایت فقط مربوط به بخش رنگها نیست. عکسنوشتهها، فونت متنها، اسلایدهای متحرک و … همه جزو بخش طراحی گرافیکی سایتها هستند.
حالا که سایتتان را طراحی کردید بهسراغ مرحله مهم کدنویسی برویم!
کدهای وبسایتها اسکلت آن هستند. اسکلتبندی محکم از ریزش و خرابی آن بنا در آینده جلوگیری میکند. برای سفارش طراحی سایت فروشگاهی دو راه وجود دارد: کدنویسی یا استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا.
در گذشته این دو روش را کاملاً توضیح دادهایم. هزینه طراحی سایت و زمان ساختش با سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس کمتر است. اما کدنویسی دست شما را برای اعمال تغییرات مدنظرتان باز میگذارد. شما باید باتوجهبه سایت، اهداف انتخابی و بودجه طراحی وبسایت تان یکی از روشهای بالا را انتخاب کنید.
بعد از ساخت سایت و گرافیک، نوبت به راهاندازی سایت میرسد. اولین کار شما در این مرحله خرید هاست و انتخاب نام مناسب برای دامنه سایت است. هاست (میزبان سایت) یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار روی ساخت سایت شماست. هاستها انواع مختلفی دارند که در ادامه تعدادی از آنها را میبینید:
هاستها مدلها متنوعی دارند که. به معروفترین آنها نگاهی میاندازیم:
ابتداییترین میزبان سایتها، هاستهای اشتراکی هستند. اگر هزینه طراحی سایت فروشگاهی مدنظرتان کم است، این هاستها گزینههای خوبی هستند. در هاست اشتراکی هزاران نفر از یک سرور تفکیک شده برای ساخت سایت خود استفاده میکنند. این کار محدودیتهای زیادی از جمله تعداد وبسایت، پهنای باند و کمبود فضا را بهدنبال دارد.
این سرور شبیه هاست اشتراکی است اما تعداد کاربرانی که باهم قادر به استفاده از یک هاست VPS هستند کمتر است.
این هاست مخصوص شماست! شما با اجاره یک هاست اختصاصی برای طراحی وب سایت تان از تمام پهنای باند و فضای آن استفاده میکنید. این هاست قابلیت شخصیسازی و امنیت بالایی دارد.
در این هاست تمامی اطلاعات سایتهای کاربران از طریق سرورهای مختلف مجازی در سایر نقاط دنیا نگهداری میشود. اینگونه اطلاعات سایت شما پایدارتر ولی امنیت آن کمتر خواهد بود.
اگر دانش کار با هاستها را ندارید، باید از هاست مدیریت شده استفاده کنید. در این حالت شرکتهای میزبان مدیریت و پشتیبانی کامل هاست سایت شما را برعهده میگیرند.
حالا که مهمترین هاستها را شناختید باید نامی مناسب برای دامنه سرورتان انتخاب کنید.
مرحله بعد از انتخاب هاست در طراحي وب سايت فروشگاهی، انتخاب نام مناسب دامنه است. انتخاب نام دامنه مناسب باعث افزایش بازدید و بهبود رتبه سایت شما میشود. در ادامه نکات مهم انتخاب دامنه را برایتان میگوییم:
سایت نیز مثل هر وسیله دیگری (خانه، ماشین و لباس و…) نیاز به نگهداری و تعمیرات دارد. پس از اتمام مراحل طراحي وب سايت فروشگاهی خود باید یک فایل پشتیبان (backup) از تمامی محتوای آن تهیه و بهطور منظم هاست و سرور را برای جلوگیری از مشکلات احتمالی چک کنید. بسیار خوب حالا سایت شما آماده است! آیا ویژگیهای طراحي سايت فروشگاهی خوب را میدانید؟
هنگام سفارش طراحی سایت فروشگاهی خوب باید نکات زیر را در فروشگاهتان رعایت کنید:
آیا تابهحال به هزینه طراحی سایت فروشگاهی خود فکر کردهاید؟ چه میزان بودجه برای آن در نظر دارید؟ در ادامه با ما باشید تا نکات مؤثر روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی را به شما بگوییم:
وبسایت شما بزرگترین پایگاه فروش محصولاتتان است. روزانه هزاران نفر از یک وبسایت دیدن میکنند. طبق تحقیقات انجام شده 55 درصد از کاربران فقط 15 ثانیه در وبسایت شما میمانند! یعنی شما فقط 15 ثانیه برای جذب آنها فرصت دارید! آیا طراحي وب سايت ارزان شما را به هدفتان که جذب مشتری است میرساند؟! مسلماً خیر، زیرا در طراحی سایت ارزان باید از موارد مهمی برای کاهش هزینه طراحی وب سایت فاکتور گرفت!
تحقیقات نشان میدهند 60 درصد افرادی که در گذشته طراحی سایت ارزان با قالبهای آماده وردپرس یا جوملا را انتخاب کرده بودند بعد از 2 سال دوباره مجبور به خرجی بیشتری برای هزینه طراحی سایت جدید شدهاند!
میزان بازگشت سرمایه، مهمترین نکته هنگام سفارش طراحی سایت است. سؤال اینجاست: «یک طراحي سايت ارزان 1 میلیونی یا پرداخت هزینه طراحی سایت بیشتر (مثلاً 5 میلیونی) با نرخ بازگشت سرمایه 70 درصدی؟!» معلوم است که گزینه دوم انتخاب همه مدیران باهوش است! عوامل زیادی روی هزینه طراحی سایت تأثیر میگذارند:
هاستها مدلها متنوعی دارند که. به معروفترین آنها نگاهی میاندازیم:
هزینه دامنههای مختلف (com.، ir.، co) با هم متفاوت است. این دامنهها تا زمانی که هزینه اجارهشان را پرداخت کنید برای شما خواهند بود. قیمت طراحي وب سايت با دامنه com بیشتر است.
نوع هاست انتخابی شما تأثیر زیادی روی هزینه طراحی سایت تان دارد. امنیت و مکان هاست (داخل یا خارج از ایران) از موارد تعیینکننده قیمت آنهاست.
اینکه از بین روشهای کدنویسی یا سیستمهای مدیریت محتوا کدام یک انتخاب شماست، روی هزینه طراحی سایت فروشگاهیتان تأثیر زیادی دارد. معمولاً هزینه طراحی سایت با روش کدنویسی بیشتر است.
تولید محتوا برای شما خرج دارد! محتوایی که براساس اصول سئو تولید شده باشد گرانتر از محتواهای معمولی است.
هزینه طراحی سایت فروشگاهی به امکانات آن مثل تعداد درگاههای بانکی، قابلیت عضویت، کیف پول، ریسپانسیو بودن و … بستگی دارد.
سئو داخلی سایت هنگام کدنویسی صورت میگیرد و باتوجهبه نوع قالب و حجم محتوا روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی شما تأثیر میگذارد.
پس از پرداخت پول و اتمام سفارش طراحی سایت، کار شما تمام نشده است! پشتیبانی سایت و بررسیهای روزانه و ماهیانه آن هزینههای زیادی برای مدیران دارد!
شما بهعنوان صاحب سایت برای کنترل و مدیریت آن، نیاز به گذراندن دورههای آموزشی لازم را دارید که این مورد نیز به هزینه طراحي وب سايت تان میافزاید!
تا اینجا تمام نکات مربوط به هزینه طراحی سایت فروشگاهی را بررسی کردیم. با من باشید تا بهسراغ شرایط یک طراحی وبسایت موفق بپردازیم:
تا اینجا موارد مهم زیادی برای طراحي سايت موفق گفتیم، اما در طراحی وب سایت فروشگاهی موفق این 3 مورد اهمیت زیادی دارند:
مهمترین نکته پیشرفت فروشگاهتان، نام انتخابی شماست! نام فروشگاه آنلاین خود هزینه طراحی سایت فروشگاهی شما را افزایش نمیدهد بنابراین در انتخاب آن دقت کنید!!!
فروشگاه آنلاینتان، منبعی از محصولات شماست. هاست (میزبان) سایتتان باید قوی و امن باشد. هزینه طراحي وب سايت بیشتر، برای خرید هاست بهتر کاری معقول است.
این قسمت نیازی به توضیح ندارد! همه میدانیم که محیط کاربری و طراحیهای زیبا تا چه میزان روی افزایش مشتریان خود نقش دارد.
در این مقاله تمام نکات مربوط به مراحل طراحی وبسایت را آموختید، دانستید سایتها به دو نوع استاتیک و داینامیک تقسیم میشوند و انتخاب روشهای طراحی آنها بستگی به نیازهای کسبوکار شما دارد.
نکات طراحی وب سایت برای هر کسبوکاری (مثلاً طراحي سايت ورزشی، طراحي سايت پزشکی و …) بسته به اهداف و مخاطبان هدف آنها متفاوت است. هزینه طراحی سایت ها نیز به موارد مختلفی (مثل دامنه، هاست، امکانات، تولید محتوا و…) بستگی دارد. طراحی سایت ارزان هیچگاه شما را به آن موفقیتی که رؤیایش را دارید نمیرساند.
ما در شرکت بزرگ سایبری شو پیشتاز در طراحي سايت تخصصی برای تمامی گروههای شغلی اعم از فروشگاهی، پزشکی، خبری و وکالت و … هستیم. با سایبری شو هزینه طراحي سايت شما کاملاً معقول و مناسب با امکانات ارائه شده از طرف ماست! برای ثبت سفارش طراحی سایت، با مشاوران ما در تماس باشید.
آیا به حال تجربه سفارش طراحی سایت ارزان را داشتهاید؟ بهنظر شما چه نکاتی روی هزینه طراحي سايت تأثیر میگذارند؟ مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات و پیشنهادهای شما دوستان عزیز هستیم.
برای مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
مجموعه سایبری شو از ۱۳۷۹ تا کنون در خدمت مخاطبان خود بوده است. ابتدای فعالیت مجموعه به تولید لوح های فشرده در زمینه های نرم افزار، آموزش و بازی اختصاص داشت. در ادامه که موضوع اینترنت به شکل عمومی تری در جامعه فراگیر شدف ما نیز فعالیت خود را به سمت این فضا هدایت کردیم. بیشتر بدانید …
قوانین و مقررات | سایبری شو © ۱۴۰۱ | حریم خصوصی