ویژگی های طراحی وب سایت پزشکی
وبسایت پزشکی اولین مطب شما برای تأثیرگذاری بر روی یک بیمار جدید است؛ همچنین برای بیماران فعلی شما نیز در نقش یک پلتفرم حاوی اطلاعات مهم پزشکی عمل میکند. درنهایت هدف از ساخت وب سایت پزشکی این است که کاربران بر روی دکمه خاصی کلیک و خدمات موردنیاز خود را ثبت کنند. تمام وبسایتهای پزشکی باید با همین فلسفه طراحی شوند. برای شناخت مهمترین ویژگیهای طراحی وب سایت پزشکی، تنها کافیست یک قدم به عقب برگردید و سایت پزشکی را از دید یک بیمار مشاهده کنید. درنهایت به این ویژگیها خواهید رسید:
نوبت دهی آنلاین:
هر وبسایت بهداشتی و درمانی خدمات مشخصی را از طریق پزشکان مجموعه خود ارائه میدهد. زمانی که تعداد پزشکان و همچنین مراجعهکنندگان زیاد باشد، وبسایت شما به یک سیستم نوبتدهی آنلاین پویا نیاز دارد. این فناوری به بیماران اجازه میدهد که متوجه شوند یک پزشک در چه روزی و چه ساعتی در دسترست است تا بر اساس آن نوبت خود را ثبت کنند. این فناوری همچنین حجم کاری کارمندان شما را به طرز چشمگیری کاهش میدهد.
اطلاعات تماس و موقعیت مکانی:
یکی دیگر از ویژگیهای مهم طراحی وب سایت پزشکی، در نظر گرفتن بخشی برای اطلاعات تماس و محل فیزیکی مجموعه است. بسیاری از مراجعهکنندگان تنها از طریق اینترنت با شما آشنا میشوند و به این اطلاعات احتیاج دارند. بهتر است این اطلاعات را در صفحه اصلی قرار بدهید تا دسترسی به آنها آسان باشد.
تخصص ها و خدمات:
شما این فرصت را دارید که تخصصها و خدمات خود را برای بیماران برجسته کنید. در حوزه ساخت وب سایت پزشکی، شفافیت بسیار مهم است و موجب جلب اعتماد بیماران میشود. خدمات خود را در منوی سایت دستهبندی کنید و هر سرویس به همراه اطلاعات پیرامون آن را به یک صفحه جداگانه پیوند دهید.
طراحی بخش وبلاگ:
بخش وبلاگ اهمیت زیادی برای سایت پزشکی دارد. از یک سو پستها و مطالب تخصصی درون وبلاگ باعث افزایش ترافیک و جذب مشتریان بیشتر میشوند؛ و از سوی دیگر نقش انکارناپذیری در بهبود وضعیت سئو وبسایت شما دارند. الگوریتم صفحه جستجوی گوگل بهشدت به محتوا و تعداد مطالب وبسایت وابسته است.
دکمه های Call-to-Action:
تمام ویژگیها و امکاناتی که در طراحی وب سایت پزشکی در نظر میگیریم، قرار است منجر به دریافت بیماران بیشتر شوند. اگر بیمار بخواهد قرار ملاقاتی رزرو کند یا مشاوره آنلاین دریافت کند، باید دکمه آن بهراحتی در بخشهای مختلف سایت در دسترس باشد. یک هدر چسبنده یا یک ویجت نوار کناری که بیمار در هر نقطه از سایت به آن دسترسی داشته باشد، گزینه مناسبی برای دکمه Call-to-Action است.
طراحی مناسب برای موبایل:
بیشتر کاربران اینترنت از گوشی موبایل خود برای دسترسی به وبسایتهای خدمات درمانی استفاده میکنند. به همین دلیل لازم است طراحی وب سایت پزشکی بهصورت واکنشگرا (Responsive) انجام شود تا با ظاهری زیبا و عملکردی استاندارد در گوشی موبایل در دسترس باشد.