ویژگی های طراحی سایت شخصی
دقیقاً مانند ساخت یک وبسایت خبری، فروشگاهی، خدماتی، سازمانی و غیره، ساخت سایت شخصی نیز ویژگیهای منحصربهفرد و مهمی دارد که باید به آنها پرداخته شود. بااینحال، بیشتر صفحات و ویژگیهایی که در وبسایتهای عمومی به چشم میخورند، در طراحی سایت شخصی صدق نمیکنند. این تفاوتها هستند که اثربخشی یک سایت شخصی را به بالاترین حد ممکن میرسانند.
درصورتیکه ساخت سایت شخصی خود را به شرکتهای معتبر بسپارید، دغدغهای از این بابت نخواهید داشت و تمام اقدامات لازم بهطور خودکار انجام میشوند. تعدادی از مهمترین ویژگیهای طراحی یک وبسایت شخصی شامل این موارد هستند:
صفحه نخست (Home Page):
هر سایت شخصی باید از جایی شروع شود. صفحه نخست اولین محلی است که مخاطبان شما وارد آن میشوند و اغلب تنها شانس شما برای ایجاد یک تأثیر اولیه خوب است. هوم پیج یکی از ویژگیهای اختیاری در طراحی سایت شخصی نیست؛ بلکه وجود آن الزامی و مهم است.
بیوگرافی اجرایی:
دلیلی ندارد بیوگرافی اجرایی خود در وبسایت شخصی را به همان شیوهای ارائه دهید، که روی یک صفحه کاغذ انجام میدهید. بااینحال، این اطلاعات باید در وبسایت شما وجود داشته باشند و بهسادگی پیدا شوند. در طراحی سایت شخصی، بخشهایی را به بیوگرافی شغلی و قرار دادن نمونههای کاری اختصاص دهید.
فرصت های اشتغال و مشارکت:
قرار است افراد گوناگونی از سایت شما بازدید کنند که احتمالاً تمایل دارید با بعضی از آنها همکاری داشته باشید. در کنار بخش فرصتهای همکاری، یک دکمه فراخوانی برای اقدام (CTA) مناسب نیز تعبیه کنید تا برقراری ارتباط با شما سادهتر شود.
اطلاعات تماس:
اگر شیوههای ارتباط سریع و آسانی را برای مردم فراهم نکنید، طراحی سایت شخصی فایده چندانی برایتان ندارد. قرار دادن لینک شبکههای اجتماعی یا فراهم کردن یک فرم تماس، از ویژگیهای ساخت سایت شخصی حرفه ای هستند.
فضای تولید محتوا:
شما نیاز به آپلود کردن فایلهای متنی، صوتی و ویدئویی بر روی سایت شخصی خود دارید. در کنار ارائه اطلاعات، محتوا میتواند صدا و شخصیت برند شما را منتقل کند و موجب بهبود نرخ تبدیل (Conversion) شود. وجود فضای قرارگیری محتوا از ویژگیهای اساسی طراحی سایت شخصی است.
صفحه Not Found (404):
اگر این احتمال وجود دارد که وبسایت شما از دسترس خارج شود و کاربر نتواند آن را پیدا کند، یک صفحه با ظاهر اختصاصی برای خطای 404 ایجاد کنید. این اقدام نشاندهنده اهمیتی است که برای مخاطب خود قائل هستید و این حس را منتقل میکند که او را به حال خود رها نکردهاید.