آژانس دیجیتال مارکتینگ سایبریشو
آژانس دیجیتال مارکتینگ سایبریشو

15 مزیت طراحی سایت با وردپرس

مزیت طراحی سایت با وردپرس
دسته بندی: مقالات طراحی سایت
تاریخ نوشته: ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
نویسنده: مدیر سایت
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه
بازدید : 901
دیدگاه: 0

در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین و البته قدیمی‌ترین روش‌های راه‌اندازی وبسایت، طراحی سایت با وردپرس است. همانطور که می ‌دانید اولین قدم برای ورود به بازار دیجیتال ساخت یک وبسایت حرفه‌ای است. با داشتن یک وبسایت حرفه‌ای حتی اگر در دور افتاده‌ترین و محروم‌ترین نقاط کشور هم باشید، می‌توانید خدمات و محصولات خود را به افراد زیادی در سطح کشور و دنیا بفروشید و از این راه درآمد خوبی کسب کنید. اما چرا می‌گوییم طراحی سایت با وردپرس پرطرفدارترین روش است؟

روزانه بیش از 500 وبسایت با استفاده از وردپرس در دنیا ساخته می‌شوند و نکته جالب‌تر این است که حدود 15 درصد از وبسایت‌های برتر جهان با استفاده از این سیستم ساخته شده‌اند. باتوجه به این ‌که تاکنون حدود 20 میلیون وبسایت در جهان، قدرت خود را از این سیستم گرفته‌اند، اگر بگوییم وردپرس غول دنیای طراحی وبسایت و مدیریت محتواست، اشتباه نگفته‌‌‌ایم.

حتما می‌پرسید وردپرس چیست و چه کسی آن را ساخته است؟ دلیل محبوبیت وردپرس بین طراحان سایت چیست؟ چه نکاتی را باید در ساخت وبسایت با وردپرس مدنظر قرار دهیم؟ برای طراحی سایت با سیستم وردپرس چکار باید کنیم؟ ما در این مقاله ضمن پاسخ به این سوالات، 16 مزیت طراحی سایت با وردپرس را نیز بررسی می‌کنیم.

فهرست مطالب

وردپرس چیست؟

احتمالا افراد زیادی اطلاع چندانی از ماهیت وردپرس و کاربرد آن نداشته باشند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم قبل از بررسی مزایای طراحی سایت با سیستم وردپرس، این سیستم مدیریت محتوا را با زبانی ساده تعریف کنیم.

وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوای سایت‌ساز است که با استفاده از آن افراد می‌توانند انواع وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها را راه‌اندازی کنند. وردپرس از سال 2003 دراختیار کاربران قرار گرفته و استفاده از آن برای همه افراد رایگان است.

متن‌باز بودن یکی از ویژگی‌های پررنگ این سیستم مدیریت محتوا به‌شمار می‌رود. سیستم وردپرس با زبان برنامه‌نویسی  PHPساخته شده و از سوی MySQL  نیز پشتیابی می‌شود. دلایلی مثل انعطاف‌پذیری بالا، باعث شهرت طراحی سایت با وردپرس شده است. این سایت طرفداران بسیار زیادی دارد و حرفه‌ای‌ترین طراحان نیز برای ساخت انواع وبسایت‌ها و وبلاگ‌ها از آن بهره می‌برند.

شما نیز می‌توانید به کمک وردپرس بدون نیاز به دانش و مهارت برنامه‌نویسی، وبسایت خود را کاملا مدیریت کنید. برای کسانی که تجربه استفاده از ویرایشگر متن مایکروسافت را دارند، کار با ویرایشگر وردپرس نیز بسیار آسان خواهد بود.

آیا می‌دانید طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس از چه زمانی شروع شد؟

تاریخچه طراحی سایت با وردپرس چیست؟

تاریخچه طراحی سایت با وردپرس

نرم‌افزار وردپرس نخستین بار در سال 2001 توسط برنامه‌نویس فرانسوی، میشل والدریگی ساخته و به‌عنوان پلتفرمی برای وبلاگ‌نویسی معرفی شد. البته مت مالنوگ و مایک لیتل دو سال بعد این پلتفرم را توسعه دادند و کامل‌تر کردند.

از روزی که برای اولین بار وردپرس منتشر شده تا همین لحظه، چندین بار ارتقاء پیدا کرده و هربار نیز کیفیت و عملکرد آن بهبود یافته است. اما شاید برای شما هم جالب باشد بدانید تاکنون چه کسانی برای طراحی وبسایت‌هایشان از وردپرس استفاده کرده‌اند؟!

درصد قابل توجهی از وبسایت‌هایی که امروزه همه ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم، با استفاده از پلتفرم وردپرس طراحی شده‌اند. درواقع وردپرس با در اختیار داشتن 60 درصد از سهم بازار، غول بزرگی در حوزه مدیریت محتوا و طراحی سایت به‌شمار می‌رود. بعید می‌دانم تا سال‌های آینده هیچ پلتفرم دیگری قدرت رقابت با وردپرس را داشته باشد.

امروزه تمام توسعه‌دهندگان و فعالان حوزه طراحی سایت و تولید محتوا معتقدند در میان تمام سیستم‌‌های طراحی وبسایت و وبلاگ، وردپرس با وجود تم‌های بی‌نظیر و پلاگین‌های جادویی، بهترین انتخاب برای طراحی سایت است.

اما چرا تا این حد بر طراحی سایت با وردپرس تاکید می‌شود؟! چرا بهتر است وبسایت‌مان را با کمک این سیستم طراحی کنیم؟ پاسخ این سوالات در مزایای طراحی سایت با این سیستم نهفته است.

مزایای طراحی سایت با وردپرس چیست؟

مزایای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس به لطف مزایای فراوان و انعطاف‌پذیری بالا، امروزه یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های طراحی سایت و مدیریت محتوا در میان طراحان مبتدی و حرفه‌ای به‌شمار می‌رود. در این بخش به بررسی 16 مزیت طراحی سایت به کمک سیستم وردپرس می‌پردازیم.

1. سهولت راه‌اندازی وبسایت با وردپرس

سادگی و سهولت در استفاده، یکی از مزایای مهم طراحی سایت با سیستم وردپرس است. این ویژگی موجب پیشی گرفتن این سیستم طراحی سایت از رقبایی همچون دروپال و جوملا شده است. همان‌طور که گفتیم شما برای طراحی سایت به‌وسیله وردپرس نیاز به مهارت و دانش برنامه‌نویسی ندارید و به‌راحتی قادر به استفاده از آن هستید.

از سوی دیگر شما می‌توانید از قالب‌های آماده وردپرس برای ساخت وبسایت و وبلاگ‌تان بهره و درصورت نیاز به قالب‌های خاص و سفارشی، از یک توسعه‌دهنده وب کمک بگیرید. از آن‌جایی که کاربران نیاز به صرف زمان برای طراحی قالب ندارند، این قابلیت زمان ساخت سایت را برای کاربران کمتر می‌کند.

2. بروز بودن سیستم وردپرس مطابق آخرین تکنولوژی دنیا

وردپرس هرچند سال یک‌بار آپدیت نمی‌شود بلکه این سیستم هر روز و مطابق با آخرین تکنولوژی‌ و نیازهای کاربران به‌روزرسانی می‌شود! از آن‌جا که ممکن است عملکرد و هدف سایت‌ها در طول زمان تغییر کنند، بروزرسانی‌های وردپرس از ایجاد مشکلات احتمالی هنگام ساخت سایت جلوگیری می‌کند.

3. وردپرس امکانات طراحی جذابی دراختیارتان می‌گذارد.

یکی از مزایای طراحی سایت با سیستم وردپرس وجود گزینه‌های فراوانی برای طراحی است. این سیستم هزاران تم اختصاصی و رایگان برای طراحی سایت در اختیار شما می‌گذارد. از سویی دیگر شما امکان ویرایش و شخصی‌سازی تم موردنظرتان را نیز دارید.

4. انعطاف‌پذیری زیاد وردپرس هنگام ساخت سایت

همان‌طور که در آغاز این مطلب نیز گفتیم، انعطاف‌پذیری یکی از ویژگی‌ها و مزایای مهم طراحی سایت به‌وسیله وردپرس است. شما می‌توانید برای راه‌اندازی وبسایت و وبلاگ‌های خود و سازگاری آن‌ها با شبکه‌های اجتماعی از پلاگین‌های مختلف و هزاران تم موجود در وردپرس استفاده کنید.

5. سهولت در مدیریت محتوا با سیستم وردپرس

فرقی نمی‌کند طراح حرفه‌ای سایت باشید یا نه، همه افراد می‌توانند از وردپرس برای طراحی وبسایت و وبلاگ‌ها کمک بگیرند. در تمام دنیا هیچ سیستم مدیریت محتوایی ساده‌تر و آسان‌تر از وردپرس نیست. اگر می‌خواهید همچون نویسنده‌ها و تولیدکنندگان حرفه‌ای، محتوای وبسایت خود را مدیریت کنید، وردپرس بهترین گزینه برای شماست. ویرایش محتوا در وردپرس به‌سادگی ویرایش یک متن در نرم‌افزار word است و حتی کاربران مبتدی نیز قادر به انجام آن هستند.

6. بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجوگر با وردپرس آسان است

یکی از نکات بسیار مهم در طراحی سایت، رعایت اصول سئو می‌باشد. خوشبختانه وردپرس با استفاده از کلمات کلیدی، تگ‌ها و … به‌راحتی کار بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجوگر را انجام می‌دهد.

7. وجود ساختاری شفاف هنگام طراحی سایت با وردپرس

یکی از مزایای طراحی سایت به‌وسیله وردپرس، ساختار شفاف وبسایت‌های ساخته‌شده با وردپرس است. شفافیت کدهای وردپرس باعث افزایش سرعت سایت‌های آن می‌شود. وبسایت‌هایی که از وردپرس قدرت می‌گیرند، به‌دلیل داشتن سرعت بارگذاری بالا، بسیار مخاطب‌پسند هستند.

8. صرفه‌جویی در زمان هنگام طراحی سایت با وردپرس

برای طراحی سایت با کمک وردپرس به زمان زیادی نیاز ندارید، شاید باورش سخت باشد اما برای طراحی یک وبسایت کامل با کمک وردپرس کمتر از یک روز وقت لازم است. البته شاید باخودتان بگویید با تمام ابزارهای آنلاین طراحی سایت می‌توان در کمتر از یک روز سایتی کامل ساخت اما هیچ کدام از آن‌ها قدرت، سرعت، انعطاف‌پذیری و کارایی وردپرس را ندارند.

9. قابلیت اشتراک‌گذاری سایت‌های ساخته‌شده با وردپرس

به لطف وجود widget‌های وردپرس به‌راحتی می‌توانید وبسایت خود را در سایر سیستم عامل‌ها نیز به اشتراک گذاشته و آن را به حساب‌های شبکه‌های اجتماعی‌تان نیز متصل کنید.

10. منبع‌باز بودن سیستم مدیریت محتوا وردپرس

در ابتدای این مطلب نیز اشاره کردیم که یکی از مزایای مهم طراحی سایت به کمک وردپرس منبع‌باز بودن آن است. اما منظور از منبع‌باز چیست؟

در نرم‌افزار منبع‌باز، کدهای آن برای ویرایش و اصلاح و ارتقاء در دسترس همه افراد است. درواقع این سیستم در اختیار و تصاحب شخص خاصی نیست و هرکس که بخواهد می‌تواند به کدهای آن دسترسی داشته باشد و آن‌ها را تغییر دهد. همین موضوع نیز باعث استفاده توسعه‌دهندگان و طراحان مختلف برای خلق ویژگی‌های جدید از وردپرس است.

11. ویژگی واکنش‌گرایی از مزایای طراحی وبسایت وردپرس است.

اگر می‌خواهید وبسایتی با ارائه بهترین تجربه کاربری برای مخاطبان‌تان طراحی کنید، بدون شک وردپرس بهترین انتخاب خواهد بود. یکی از مزایای طراحی سایت به کمک وردپرس ویژگی واکنش‌گرایی آن است، یعنی وبسایت نهایی شما با انواع رایانه‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند سازگار بوده و تجربه استفاده بی‌نظیری به کاربران می‌دهد.

12. عملکرد نهایی عالی به‌دلیل امکانات زیاد وردپرس

پس از آن‌که وبسایت‌تان را با وردپرس طراحی و راه‌اندازی ‌کنید، دیگر هیچ محدودیتی برای استفاده از پلاگین‌ها و تم‌های مختلف آن ندارید. با وجود بیش از 22هزار پلاگین و هزاران تم مختلف وبسایت نهایی شما بهترین عملکرد ممکن را خواهد داشت.

13. وردپرس از API استفاده می‌کند

API مخفف Application Programming Interface یعنی رابط بین دو نرم‌افزار است. از دیگر فواید طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده از API است. وردپرس با این فناوری می‌تواند منابع خارجی را به وب‌سایت خود وصل کند.

14. با طراحی سایت با وردپرس دیگر نگران تغییر وب‌سایت‌تان نباشید

شاید در ابتدای کار به یک وبسایت ساده نیاز داشته باشید اما ممکن است با گذشت زمان و توسعه کسب‌وکارتان، وبسایت‌تان با حجم کاری بیشتری روبه‍رو شود و نیازمند تغییر باشد. وردپرس به شما امکان طراحی وبسایت‌تان در مقیاس‌های بزرگ‌تر و توسعه آن را می‌دهد.

15. پشتیبانی قدرتمند وردپرس از سایت‌های طراحی‌شده با این سیستم

دنیای وردپرس شامل هزاران کارشناس و تکنسین است که به‌صورت شبانه‌روزی به ارائه مشاوره و پشتیبانی سایت‌هایشان مشغول هستند. هر زمان نیاز به راهنمایی یا پشتیبانی داشته باشید تنها کافی است در یکی از انجمن‌های این سیستم مدیریت محتوا سوال خود را مطرح کنید. کارشناسان وردپرس در سریع‌ترین زمان ممکن به شما پاسخ می‌دهند.

حالا که با مزایای طراحی سایت با سیستم وردپرس آشنا شدید، در ادامه به مهم‌ترین نکات ساخت سایت با این سیستم می‌پردازیم:

مهم‌ترین نکات طراحی سایت با وردپرس

نکات طراحی سایت با وردپرس

حال که با مزایای وردپرس آشنا شدیم وقت آن است که مهم‌ترین نکات طراحی سایت با این سیستم را نیز بررسی کنیم. اگر می‌خواهید وبسایتی بی‌عیب و نقص طراحی کنید، به‌هیچ عنوان خواندن این نکات طلایی را ازدست ندهید:

1. انتخاب هاست مناسب هنگام راه‌اندازی وبسایت با وردپرس

وردپرس به‌عنوان یک سیستم مدیریت محتوای منبع‌باز به کاربران امکان طراحی هرنوع وبسایت یا وبلاگی را می‌دهد. اما این پلتفرم، هاست (یا فضای میزبانی) برای وب‌سایت‌ شما ارائه نمی‌کند. بنابراین یکی از نکات مهم در زمینه طراحی سایت با سیستم وردپرس انتخاب یک هاست مناسب است. در این زمینه گزینه‌های فراوانی وجود دارد اما نکته مهم هنگام انتخاب هاست، منابع کافی و پشتیابی قوی آن است.

2. انتخاب تم یا قالب باکیفیت برای سایت‌تان

همان‌طور که گفتیم، وردپرس دنیایی از قالب‌ها و تم‌های متنوع دارد. در انتخاب قالب وبسایت‌تان اصلا عجله نکنید؛ زیرا انتخاب یک قالب بی‌کیفیت و نامرتبط به‌ضرر کسب‌وکار شما تمام خواهد شد. قالب انتخابی باید متناسب با موضوع سایت یا وبلاگ و سازگار با صفحه نمایش موبایل‌ها و تبلت‌ها باشد.

3. از Google Analytics استفاده کنید

وردپرس به‌تنهایی اطلاعات و آمار نحوه عملکرد سایت را در اختیار شما نمی‌گذارد. بنابراین اگر می‌خواهید عملکرد سایت‌تان را روزانه رصد کنید و از جزئیات ترافیک آن باخبر باشید، حتما از Google Analytics استفاده نمایید.

4. نصب پلاگین‌های مناسب برای سئو سایت را فراموش نکنید

جهت بهینه‌سازی وبسایت‌تان برای موتورهای جستجوگر باید از افزونه‌های موثر در سئو استفاده کنید. یکی از بهترین پلاگین‌ها برای بهبود سئو وبسایت، افزونه Yoast می‌باشد. از آنجایی که رعایت اصول سئو حتی گاهی از تولید محتوا نیز اهمیت بیشتری دارد، دانلود و استفاده از چنین افزونه‌هایی برای ارتقاء سئو سایت‌تان از نان شب نیز واجب‌تر است!

5. از پلاگین‌ها بیش ازحد استفاده نکنید

باید دقت کنید هنگام طراحی سایت به کمک وردپرس، از پلاگین‌های زیادی استفاده نکنید. شاید بگویید همین الان درباره اهمیت استفاده از پلاگین‌ها در طراحی سایت با وردپرس گفتید، بالاخره تکلیف ما چیست؟! از پلاگین‌ها استفاده کنیم یا خیر؟!

در پاسخ باید بگویم بدون شک استفاده از پلاگین‌ها هنگام طراحی سایت مهم است اما نباید در استفاده از آن‌ها زیاده‌روی کنید. استفاده زیاد از پلاگین‌ها موجب کاهش سرعت وبسایت شما می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌کنم تنها افزونه‌های ضروری را دانلود و نصب کنید.

6. رعایت تمام نکات امنیتی برای طراحی سایت با وردپرس

از آن‌جا که پلتفرم وردپرس انتخاب بسیاری از افراد برای طراحی وب‌سایت‌‌شان است، هکرها نیز هدف اصلی خود را سایت‌های وردپرسی قرار داده‌اند و به آن‌ها حمله می‌کنند. اگر نمی‌خواهید طعمه هکرها شوید باید نکات امنیتی وردپرس را رعایت کنید.

برای جلوگیری از هک شدن، همیشه از جدیدترین نسخه‌ وردپرس برای مدیریت وبسایت خود استفاده و گواهی‌نامه SSL را نیز دریافت کنید. این گواهی‌نامه تمام اطلاعات مهم و حیاتی را در وبسایت شما رمزگذاری می‌کند و اجازه دسترسی هکرها به آن‌ها را نمی‌دهد.

از سوی دیگر هرگز از تهیه فایل پشتیبان از وبسایت‌تان غافل نشوید. در این ‌صورت اگر یک روز از خواب بیدار شوید و ببینید مشکلی برای  وبسایت یا سرورهای آن پیش آمده است، دست کم نیاز نیست همه چیز را از صفر شروع کنید!

نکات نهایی درباره چگونگی طراحی سایت با وردپرس

برای طراحی سایت وردپرس، اولین قدم دانلود نرم‌افزار وردپرس و نصب آن است. این کار تنها چند دقیقه زمان می‌برد. پس از طی این مراحل، شما می‌توانید با کمک ویرایشگر وردپرس وبسایت شخصی خود را ساخته و مطالب‌تان را در دنیای اینترنت منتشر کنید.

شاید در نگاه اول طراحی سایت با وردپرس سخت و پیچیده به‌نظر برسد اما مطمئن باشید که حتی کاربران مبتدی نیز قادر به طراحی سایت با سیستم وردپرس هستند. اما اگر به‌دنبال طراحی یک وبسایت حرفه‌ای و با امنیت بالا برای کسب‌وکارتان هستید توصیه می‌کنیم این کار را به یک تیم قدرتمند و با سابقه در زمینه طراحی سایت با وردپرس بسپارید. ما در سایبری شو آماده طراحی انواع وبسایت‌های کاری و فروشگاهی برای توسعه کسب‌وکارتان هستیم.

اگر در زمینه طراحی سایت به‌وسیله وردپرس سوال یا ابهامی در ذهن‌تان دارید حتما در بخش کامنت‌ها مطرح کنید تا کارشناسان ما در شرکت سایبری شو شما را راهنمایی کنند. فراموش نکنید این مقاله مفید را حتما با دوستان‌تان و آشنایان‌تان به اشتراک بگذارید.

به‌نظر شما کدام یک از مزیت‌های طراحی سایت با وردپرس، بیشتر از سایرین باعث شهرت این سیستم مدیریت محتوا شده است؟ مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات شما هستیم.

کپی لینک
مفید بود؟

مقالات مرتبط

بهترین نرم افزار طراحی رابط کاربری (UI)
ساخت و طراحی رابط کاربری یک فرآیند پیچیده است که بر تجربه بصری یک محصول دیجیتال نظیر وب‌سایت و اپلیکیشن تمرکز دارد. انواع نرم افزار طراحی را…
۱۴۰۲/۰۳/۰۸
430 مشاهده
تئوری رنگ ها چیست؟
رنگ یکی از هفت عنصر اصلی هنر و جزو اولین مهارت‌هایی است که در مدرسه یاد می‌گیریم. در تئوری رنگ ها به تمام مواردی پرداخته می‌شود که یک هنرمند …
۱۴۰۲/۰۳/۰۴
440 مشاهده
طراح UI UX چه کسی است؟
هدف اصلی طراحی UI UX ایجاد یک تجربه کاربری مثبت است که مشتریان را تشویق می‌کند به یک محصول یا برند پایبند و متعهد باشند.‌ مسئولیت رضایت کلی کار…
۱۴۰۲/۰۲/۲۶
681 مشاهده
بهترین نرم افزار طراحی تجربه کاربری (UX)
تعداد زیادی نرم افزار طراحی تجربه کاربری در بازار وجود دارند. این موضوع تصمیم‌گیری در مورد بهترین و مفیدترین …
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
694 مشاهده
آشنایی با ۱۵ تا از مهمترین اصول طراحی سایت
طراحی وب‌سایت یک فرآیند کاملاً انحصاری است که باید بیانگر ماهیت و شخصیت برند شما باشد. برای دستیابی به یک طراحی ایده‌آل، …
۱۴۰۲/۰۲/۲۲
635 مشاهده
دیدگاه کاربران
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.
دیدگاه خود را بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.